Hvad gør vi?

Behandlingen fokuserer nemlig på kroppen i sin helhed. Vi kombinerer teknikker som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, frigørelse af led og afspænding i én og samme behandling.

Endvidere gøres der i Body Self Development system -behandling brug af det kinesiske meridiansystem, som er energibaner, der har direkte forbindelse til alle kroppens organer. Da der i mange tilfælde er et eller flere organer, der er i under- eller overskud af energi, kan dette f.eks give rygsmerter. Der er også ofte en sammenhæng imellem lændesmerter (rygsmerter) og fordøjelsesproblemer, såsom forstoppelse, hård mave, diarré, mavesmerter og oppustethed. Dette er blot nogle eksempler; da din krop og dit sind arbejder sammen, er balancen mellem de to afgørende for din livskvalitet.

Ved Body Self Development system -behandling bruges også led-frigørende teknikker, og der arbejdes med åndedrættet, da dette øger lymfens drænage i kroppen. Lymfen er det væv, der transporterer kroppens affaldsstoffer væk.

Under den kropslige behandling kan behandleren spørge ind til klientens tanker og følelser. Tankegangen er, at når tanker og følelser bearbejdes, medvirker det til at løsne fysiske spændinger i kroppen og omvendt.

Læs mere på www.body-sds.dk